Πώς να φημίζεσαι για την αξιοπιστία, την ποιότητα και κυρίως για τα αποτελέσματα που μπορείς να επιφέρεις στην Αξιολόγηση, Διάγνωση, Διαφοροδιάγνωση και κυρίως στην Θεραπεία των ατόμων με Τραυλισμό.


Ανέπτυξε άμεσα τις πρακτικές επιστημονικές  γνώσεις σου εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο αλλά και σημαντικά χρήματα από τις άσκοπες μετακινήσεις.

Τι είναι ;

To SpeechVoice Masterclass για τον Τραυλισμό είναι το πρακτικότερο και πληρέστερο e-learning σεμινάριο στην ελληνική γλώσσα όσον αφορά την αξιολόγηση, διάγνωση, διαφοροδιάγνωση και θεραπεία των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων με Τραυλισμό.


Για ποιούς είναι ;

To SpeechVoice Masterclass για τον Τραυλισμό είναι ιδανικό τόσο για νέους όσο και για εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες λογοθεραπευτές, κλινικούς ψυχολόγους, επιστήμονες ειδικής αγωγής και ομάδες θεραπευτικών κέντρων εξαιτίας της σταδιακής διαβάθμισης καθώς και των -έτοιμων προς εφαρμογή- πρακτικών γνώσεων που περιλαμβάνει. 


Πώς δουλεύει ;

Αποκτάτε άμεση πρόσβαση με username και password, παρακολουθείτε τα εκπαιδευτικά βίντεο, κατεβάζετε τις πρακτικές σημειώσεις σας, θέτετε απεριόριστες προσωπικές ερωτήσεις και "αντιγράφετε" (νόμιμα και ηθικά) τις έτοιμες στρατηγικές, τα βήματα, τις τεχνικές καθώς και τις σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης και θεραπείας τραυλισμού. Όλα τα SpeechVoice Masterclasses περιλαμβάνουν μόνο έγκυρα & αξιόπιστα επιστημονικά δεδομένα καθώς και ΜΟΝΟ αποδεδειγμένες (στην πράξη) μεθόδους θεραπείας.


Γιατί υπάρχει ;

Δεν υπάρχει καμία άλλη e-learning ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα που να εστιάζει στην παρέμβαση και εκπαίδευση των ατόμων με τραυλισμό, την οποία επιπρόσθετα : 

 • παρακολουθείς όσες φορές θέλεις.
 • απ' όποια πόλη ή χώρα θέλεις.
 • από όποια συσκευή σε βολεύει.
 • όποια στιγμή σε βολεύει (μέρα ή νύχτα)
 • θέτοντας απεριόριστες προσωπικές ερωτήσεις  και λαμβάνοντας προσωπικές απαντήσεις.20 Κεφάλαια, 36 Ενότητες, 6 Πρακτικά Εργαστήρια, 14 ώρες Πρακτικής Εκπαίδευσης στην ΑξιολόγησηΔιάγνωση και Θεραπεία του Τραυλισμού σε Παιδιά, Εφήβους & Ενήλικες :


 1. Σύγχρονα Δεδομένα και Επιστημονική Ορολογία σχετικά με τον Τραυλισμό
 2. Ο Καθοριστικός Ρόλος της Πρώιμης Παρέμβασης στα Παιδιά με Τραυλισμό
 3. Delayed Auditory Feedback και Tραυλισμός : Τι πρέπει να γνωρίζετε
 4. Εις Βάθος κατανόηση της ΠΟΛΥΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗΣ φύσης του Τραυλισμού :Γενετικοί, Νευρολογικοί Γλωσσικοί, Αναπυξιακοί, Γνωστικοί, Ψυχολογικοί και Περιβαλλοντικοί Παράγοντες στον Τραυλισμό.
 5. Αίτια Εμφάνισης Τραυλισμού, Επιδημιολογικά Στοιχεία  & Ετερογένεια : Σύγχρονα Επιστημονικά Δεδομένα, Μύθοι και Αλήθειες
 6. DSM-V και Tραυλισμός : Διαγνωστικά Κριτήρια Τραυλισμού
 7. Το Πολυπαραγοντικό Μοντέλο και η Κλινική του σημασία για την Αξιολόγηση και Θεραπεία του Τραυλισμού.
 8. Φύλο και Ηλικία Εμφάνισης του Τραυλισμού : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Κλινική Πράξη
 9. Κινητική Εκτέλεση της Ομιλίας και Τραυλισμός : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στην Κλινική Πράξη
 10. Γλωσσικές ή Φωνολογικές Διαταραχές και Τραυλισμός : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στην Κλινική Πράξη.
 11. Επίγνωση του Τραυλισμού : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Κλινική Πράξη.
 12. Αυθόρμητη Ανάρρωση στον Τραυλισμό : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Κλινική Πράξη
 13. Εξελικτικός και Επίμονος Τραυλισμός : Διάγνωση και Διαφοροδιάγνωση Βήμα προς Βήμα και από το Α στο Ω.
 14. Φύλλο Αξιολόγησης του Τραυλισμού
 15. Πρωτεύουσες & Δευτερεύουσες Συμπεριφορές στον Τραυλισμό
 16. Εις Βάθος Ανάλυση, Επεξήγηση και Αξιολόγηση των Δυσρυθμιών στον Τραυλισμό σε παιδιά & ενήλικες : Επαναλήψεις, Επιμηκύνσεις & Μπλοκαρίσματα.ΕΤΟΙΜΑ Φύλλα Καταγραφής.
 17. Εις Βάθος Ανάλυση, Επεξήγηση και Αξιολόγηση των Δευτερευουσών Συμπεριφορών στον Τραυλισμό : Συμπεριφορές Αποφυγής και Διαφυγής. ΕΤΟΙΜΑ Φύλλα Καταγραφής.
 18. Ψυχολογικές Επιπτώσεις στα Άτομα με Τραυλισμό : Ο καθοριστικός ρόλος τους στην Αξιολόγηση και στην Θεραπεία.
 19. Ψυχογενής Επίκτητος Τραυλισμός
 20. Νευρογενής Επίκτητος Τραυλισμός
 21. Cluttering και Ταχυλαλία
 22. ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΓΝΩΣΗ του Τραυλισμού στην ΠΡΑΞΗ σε Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες : Αναλυτική Εκπαίδευση.
 23. Εκτίμηση της Σοβαρότητας του Τραυλισμού : Εκπαίδευση στο τρόπο Υπολογισμού με Κλίμακες. ΕΛΑΦΡΥΣ, ΜΕΤΡΙΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ Τραυλισμός.
 24. ΟΛΕΣ οι Επιστημονικές Προσεγγίσεις για την ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Τραυλισμού.
 25. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (LAB1) : Λήψη και Ανάλυση δείγματος Ομιλίας.Εκπαίδευση στον Τρόπο Καταγραφής.
 26. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (LAB2) : Αξιολόγηση του Ρυθμού Ομιλίας Παιδιών & Ενηλίκων στην Κλινική Πράξη.
 27. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (LAB3) : Εκπαίδευση στην Εύρεση και Ερμηνεία των Αποτελεσμάτων.
 28. Εκκίνηση & Επιλογή ενός Κατάλληλου & Εξατομικευμένου Θεραπευτικού Προγράμματος :Σύνοψη ΟΛΩΝ των Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης, Διάγνωσης και Σοβαρότητας.
 29. Οι 7 Θεραπευτικές Αρχές στον Τραυλισμό.
 30. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (LAB4) :Οι Στόχοι Θεραπείας για τα ΑΤΟΜΑ και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ των Ατόμων που Τραυλίζουν.
 31. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (LAB5) :ΟΛΟΙ οι Παράγοντες που επηρεάζουν την ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Θεραπείας σε Παιδιά & Ενήλικες με Τραυλισμό
 32. Ιεραρχία και Επιλογή του Θεραπευτικού Προγράμματος.
 33. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (LAB6) : ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Τραυλισμού με την ΜΕΘΟΔΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΗΣ :  ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ & ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Βήμα προς Βήμα.
 34. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (LAB6) : ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Τραυλισμού με την ΜΕΘΟΔΟ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΗΣ :  ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ & ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Βήμα προς Βήμα.
 35. Μέτρηση Αποτελεσματικότητας της Θεραπείας & ο Τρόπος Απόδειξης των (Μόνιμων και Θετικών) Αποτελεσμάτων της.
 36. Πρόγραμμα Lidcombe & Palin-PCI στην Θεραπεία του Τραυλισμού.

Διαβάστε εδώ μερικά από τα -συνολικά εκατοντάδες- σχόλια πο άφησαν οι πελάτες μας για τα SpeechVoice Masterclasses

"

Σεμινάρια πλούσια σε πληροφορίες τόσο σε επιπεδο αξιολόγησης όσο και σε επίπεδο θεραπείας και με πολύ βοηθητικά σχόλια απο τον εισηγητή. Το προτείνω σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους ή να οργανώσουν τις υπάρχουσες, ώστε να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικονα για το πως μπορουν να τις χρησιμοποιήσουν κλινικά!

Μαρία Φουστάνια"

Καταπληκτικά σεμινάρια με αναλυτικό και ξεκάθαρο περιεχόμενο. Επίσης μετά από κάθε παρακολούθηση σεμιναρίου εγώ προσωπικά έκανα πιο σωστή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση. Παράλληλα έμαθα να οργανώνω τις διάφορες δραστηριότητες της παρέμβασης που θα κάνω στο παιδί και να είναι μετρήσιμες και αποτελεσματικές . Απόκτησα περισσότερη αυτοπεποίθησή στο να υποστηρίζω την άποψη μου και μου έχουν λυθεί απορίες που δημιουργήθηκαν από αλλά σεμινάρια.(π.χ Απραξία).Όσο για την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία για τυχόν απορίες ο Κύριος Σωτήρης Πανάγος είναι πάντα διαθέσιμος.

Ροδούλα Σπανού


"

Αξιόλογες διαλέξεις με σημαντικές και κατατοπιστικές πληροφορίες!! Το σεμινάριο της δυσπραξίας εξαιρετικό, πολύ χρήσιμο, με βοήθησε πολύ!!

Τσανασίδου Βασιλική


"

Σχετικά με το πρακτικό σεμινάριο της Δυσφαγίας έχω να δηλώσω πως είναι πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλη ανάλυση σε όλα τα κεφάλαια. Πολύ οργανωμένο και με πρόσφατες έρευνες.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Καρακλίδου Ιωάννα 


"


Congratulations on the seminar!!!! It was great!!!Detailed and very well informed!Thank you!

 Μαρία Παπαδοπούλου

"

Πολύ καλή,μελετημένη και καλά σχεδιασμένη δουλειά από την ομάδα του speechvoice!!!Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη! όσα σεμινάρια έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής είναι πλήρως κατανοητά και πολύ χρήσιμα! Και πάντα με την επιμέλεια και καθοδήγηση του κ. Πανάγου Σωτήρη ο οποίος επιλύει κάθε τυχουσα απορία.Σας ευχαριστούμε!

Dimitra Magg


"

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας προσφέρατε στο σεμινάριο του Τραυλισμού. Άψογο, κατανοητό, αναλυτικό και προσεγμένο!

 Καρακλίδου Ιωάννα 


"

Tο σεμινάριο της δυσαρθριας που παρακολουθησα ήταν πολύ καλά δοδημένο, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο κ. Πανάγος περιγράφει κάθε διαφάνεια του σεμιναρίου πολύ αναλυτικά, ενώ συγχρώνως προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και tips απο δικά του περιστατικά! Πολύ χρήσιμο επίσης!

Λυδία Ματζιαράκη


"

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Καταρτισμένοι επαγγελματίες! Όσα σεμινάρια παρακολούθησα ήταν εκτενή, υπεραναλυτικά, κατατοπιστικότατα και πολύ βοηθητικά! Ο κύριος Πανάγος πολύ σαφής και επεξηγηματικός, πρόθυμος ν' απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Και πάντα μας προσφέρετε απλόχερα όσο το δυνατόν περισσότερα μπορείτε! Ευχαριστούμε! Ελπίζω να συνεχίσετε να μεταδίδετε τις γνώσεις σας μαζί μας! 🗣️

Ελισάβετ Παναγιωτίδου


Σημειώσεις 364+ σελίδων και πιστοποιητικό παρακολούθησής SpeechVoice™️

Κατεβάστε και εκτυπώστε άμεσα τις πρακτικές σημειώσεις και το πιστοποιητικό σας με την αναγνώριση, την υπογραφή και την αξιοπιστία SpeechVoice. 

Σεμινάρια SpeechVoice
Εισηγητής του SpeechVoice Masterclass για τον Τραυλισμό
Σωτήρης Πανάγος SLP MSc BSc,
 CEO & Founder SpeechVoice

Ο κ.Πανάγος είναι Λογοπαθολόγος BSc MSc και ο ιδρυτής του επιστημονικού και εκπαιδευτικού ομίλου SpeechVoice και της Online εκπαιδευτικής κοινότητας λογοπαθολογίας "SLT Secrets". Στα πρακτικά Masterclass του κ.Πανάγου, συμμετέχουν εκατοντάδες επιστήμονες κάθε χρόνο από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη και την Αμερική. 


Μέχρι σήμερα, το πελατολόγιο των πρακτικών σεμιναρίων SpeechVoice περιλαμβάνει πάνω από 3000+  έμπειρους αλλά και νέους επιστήμονες, κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων εξειδίκευσης με πολυετή εμπειρία στο χώρο.


Ο κ.Πανάγος μοιράζεται -πάντα με απλό & κατανοητό σε όλους τρόπο- μυστικά, ολοκληρωμένες στρατηγικές, σύγχρονες τεχνικές καθώς και έτοιμες προς εφαρμογή μεθόδους θεραπείας.

Άμεση Πρόσβαση

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο πρακτικότερο και πληρέστερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον Τραυλισμό που υπάρχει στην ελληνική γλώσσα


με μόλις 395€ τελικά δίδακτρα 

 


 • 36 κεφάλαια
 • 6 εργαστήρια
 • 100% πρακτική εκπαίδευση
 • 364 σελίδες σημειώσεις
ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ395€


 • Άμεση πρόσβαση (εντός 6-12 ωρών)
 • 100% Πρακτική Εκπαίδευση
 • 6 πρακτικά εργαστήρια Τραυλισμού
 • 364 σελίδες σημειώσεις για εκτύπωση
 • Πιστοποιητικό SpeechVoice
 • Απεριόριστες ερωτήσεις σχετικά με τον τραυλισμό για 1 έτος ( 365 ημέρες).

    Copyright © 1993-2024 SPEECHVOICE | ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ SPEECHVOICE