Πώς να φημίζεσαι για την αξιοπιστία, την ποιότητα και κυρίως για τα αποτελέσματα που μπορείς να επιφέρεις στην Αξιολόγηση, Διάγνωση, Διαφοροδιάγνωση και Παρέμβαση σου σε άτομα με αυτισμό.


Ανέπτυξε άμεσα τις πρακτικές επιστημονικές  γνώσεις σου εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο αλλά και σημαντικά χρήματα από τις άσκοπες μετακινήσεις.

Τι είναι ;

To SpeechVoice Masterclass για τον Αυτισμό είναι το πρακτικότερο και πληρέστερο e-learning σεμινάριο στην ελληνική γλώσσα όσον αφορά την αξιολόγηση, διάγνωση, διαφοροδιάγνωση και παρέμβαση σε άτομα με Αυτισμό.


Για ποιούς είναι ;

To SpeechVoice Masterclass για τον Αυτισμό είναι ιδανικό τόσο για νέους όσο και για εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες, αλλά και γονείς, εξαιτίας της σταδιακής διαβάθμισης καθώς και των -έτοιμων προς εφαρμογή- πρακτικών γνώσεων που περιλαμβάνει. Το SpeechVoice Masterclass για τον Αυτισμό διατηρεί ήδη εκατοντάδες ευχαριστημένους  λογοπεδικούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, ιατρούς, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους και ειδικούς παιδαγωγούς κάθε ακαδημαϊκού επιπέδου και κάθε επιπέδου κλινικής εμπειρίας.


Πώς δουλεύει ;

Αποκτάτε άμεση πρόσβαση με username και password, παρακολουθείτε τα εκπαιδευτικά βίντεο, κατεβάζετε το εγχειρίδιο του αυτισμού SpeechVoice (πάνω από 360 σελίδες), εκτυπώνετε το πιστοποιητικό σας, θέτετε τις ερωτήσεις σας όσες φορές επιθυμείτε και περνάτε στην πράξη εφαρμόζοντας όλα όσα μάθατε. Τέλος, μετράτε τα αποτελέσματά σας, τα συζητάτε μαζί μας και ξεκινάτε να απογειώνετε ραγδαία τα καθημερινά σας αποτελέσματα, την φήμη, την αξιοπιστία, την κατάρτιση και την επαγγελματική σας αυτοπεποίθηση απέναντι στην βοήθεια, υποστήριξη και εκπαίδευση που μπορείτε να εφαρμόσετε στην πράξη (καθημερινότητα) σε άτομα με αυτισμό.


Γιατί υπάρχει ;

Δεν υπάρχει καμία άλλη e-learning ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα που να εστιάζει στην παρέμβαση και εκπαίδευση των ατόμων με αυτισμό, την οποία επιπρόσθετα : 

  • παρακολουθείς όσες φορές θέλεις.
  • απ' όποια πόλη ή χώρα θέλεις.
  • από όποια συσκευή σε βολεύει.
  • θέτοντας όσες προσωπικές ερωτήσεις θέλεις και λαμβάνοντας προσωπικές απαντήσεις.Οι θεματικές ενότητες του πρακτικού SpeechVoice Masterclass για τον Αυτισμό.

Κάντε κλικ παρακάτω για να διαβάσετε τα περιεχόμενα του σεμιναρίου αναλυτικά

Ενότητα 1 : Δείτε εδώ

Ενότητα 2 : Δείτε εδώ

Ενότητα 3 : Δείτε εδώ

Ενότητα 4 : Δείτε εδώ

Ενότητα 5 : Δείτε εδώ

Ενότητα 6 : Δείτε εδώ

Ενότητα 7 : Δείτε εδώ

Ενότητα 8 : Δείτε εδώ

Ενότητα 9 : Δείτε εδώ

Διαβάστε εδώ μερικά από τα -συνολικά εκατοντάδες- σχόλια που άφησαν οι πελάτες μας για τα SpeechVoice Masterclasses

"

Σεμινάρια πλούσια σε πληροφορίες τόσο σε επιπεδο αξιολόγησης όσο και σε επίπεδο θεραπείας και με πολύ βοηθητικά σχόλια απο τον εισηγητή. Το προτείνω σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους ή να οργανώσουν τις υπάρχουσες, ώστε να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικονα για το πως μπορουν να τις χρησιμοποιήσουν κλινικά!

Μαρία Φουστάνια"

Καταπληκτικά σεμινάρια με αναλυτικό και ξεκάθαρο περιεχόμενο. Επίσης μετά από κάθε παρακολούθηση σεμιναρίου εγώ προσωπικά έκανα πιο σωστή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση. Παράλληλα έμαθα να οργανώνω τις διάφορες δραστηριότητες της παρέμβασης που θα κάνω στο παιδί και να είναι μετρήσιμες και αποτελεσματικές . Απόκτησα περισσότερη αυτοπεποίθησή στο να υποστηρίζω την άποψη μου και μου έχουν λυθεί απορίες που δημιουργήθηκαν από αλλά σεμινάρια.(π.χ Απραξία).Όσο για την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία για τυχόν απορίες ο Κύριος Σωτήρης Πανάγος είναι πάντα διαθέσιμος.

Ροδούλα Σπανού


"

Αξιόλογες διαλέξεις με σημαντικές και κατατοπιστικές πληροφορίες!! Το σεμινάριο της δυσπραξίας εξαιρετικό, πολύ χρήσιμο, με βοήθησε πολύ!!

Τσανασίδου Βασιλική


"

Σχετικά με το πρακτικό σεμινάριο της Δυσφαγίας έχω να δηλώσω πως είναι πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλη ανάλυση σε όλα τα κεφάλαια. Πολύ οργανωμένο και με πρόσφατες έρευνες.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Καρακλίδου Ιωάννα 


"


Congratulations on the seminar!!!! It was great!!!Detailed and very well informed!Thank you!

 Μαρία Παπαδοπούλου

"

Πολύ καλή,μελετημένη και καλά σχεδιασμένη δουλειά από την ομάδα του speechvoice!!!Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη! όσα σεμινάρια έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής είναι πλήρως κατανοητά και πολύ χρήσιμα! Και πάντα με την επιμέλεια και καθοδήγηση του κ. Πανάγου Σωτήρη ο οποίος επιλύει κάθε τυχουσα απορία.Σας ευχαριστούμε!

Dimitra Magg


"

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας προσφέρατε στο σεμινάριο του Τραυλισμού. Άψογο, κατανοητό, αναλυτικό και προσεγμένο!

 Καρακλίδου Ιωάννα 


"

Tο σεμινάριο της δυσαρθριας που παρακολουθησα ήταν πολύ καλά δοδημένο, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο κ. Πανάγος περιγράφει κάθε διαφάνεια του σεμιναρίου πολύ αναλυτικά, ενώ συγχρώνως προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και tips απο δικά του περιστατικά! Πολύ χρήσιμο επίσης!

Λυδία Ματζιαράκη


"

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Καταρτισμένοι επαγγελματίες! Όσα σεμινάρια παρακολούθησα ήταν εκτενή, υπεραναλυτικά, κατατοπιστικότατα και πολύ βοηθητικά! Ο κύριος Πανάγος πολύ σαφής και επεξηγηματικός, πρόθυμος ν' απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Και πάντα μας προσφέρετε απλόχερα όσο το δυνατόν περισσότερα μπορείτε! Ευχαριστούμε! Ελπίζω να συνεχίσετε να μεταδίδετε τις γνώσεις σας μαζί μας! 🗣️

Ελισάβετ Παναγιωτίδου


Σημειώσεις άνω των 350 σελίδων και πιστοποιητικό παρακολούθησής SpeechVoice™️

Κατεβάστε και εκτυπώστε άμεσα τις πρακτικές σημειώσεις και το πιστοποιητικό σας με την αναγνώριση, την υπογραφή και την αξιοπιστία SpeechVoice. 

Συγγραφή και Εισήγηση του Autism SpeechVoice Masterclass
Συγγραφή Σεμιναρίου : Διεπιστημονική Ομάδα SpeechVoice & κ.Σωτήρης Πανάγος

Εισήγηση Σεμιναρίου : κ. Σωτήρης Πανάγος, MSc CEO & Founder SpeechVoice

Η διεπιστημονική ομάδα SpeechVoice αποτελείται από παιδοψυχιάτρους, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, νευρολόγους, αναπτυξιολόγους, κοινωνιολόγους, καθηγητές και εκπαιδευτικούς.


Ο κ.Πανάγος είναι μεταπτυχιακά εκπαιδευμένος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο ιδρυτής του επιστημονικού και εκπαιδευτικού ομίλου SpeechVoice. Στα πρακτικά Masterclass του κ.Πανάγου, συμμετέχουν εκατοντάδες επιστήμονες κάθε χρόνο από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη και την Αμερική. 


Μέχρι σήμερα, το πελατολόγιο των πρακτικών σεμιναρίων SpeechVoice περιλαμβάνει πάνω από 3000+  έμπειρους αλλά και νέους επιστήμονες, κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων εξειδίκευσης με πολυετή εμπειρία στο χώρο.


Ο κ.Πανάγος μοιράζεται -πάντα με απλό & κατανοητό σε όλους τρόπο- μυστικά, ολοκληρωμένες στρατηγικές, σύγχρονες τεχνικές καθώς και έτοιμες προς εφαρμογή μεθόδους θεραπείας.


Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο σεμινάριο για την Αξιολόγηση, Διάγνωση και Παρέμβαση -Θεραπεία σε Άτομα με Αυτισμό

Σύνοψη :


  • 9 θεματ. ενότητες
  • 350+ σημειώσεις
  • Πιστοποιητικό
  • 24ωρη πρόσβαση
  • πλήρη εκπαίδευση
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
σεμινάρια αυτισμού

    Copyright © 1993-2024 SPEECHVOICE | ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ SPEECHVOICE