Το ΜΕΓΑΛΟ Βιωματικό Σεμινάριο
SpeechVoice Masterclass
για να απογειώσετε την Δυναμική και την Αυτοεκτίμηση των Παιδιών σας, από τον Πανελλαδικά Αναγνωρισμένο Σωτήρη Πανάγο!


Απλές γνώσεις, Σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι και Πολύτιμες-ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ συμβουλές που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος, προκειμένου να απογειώσει την δυναμική των παιδιών στο σπίτι και το σχολείο.

"Μια από τις πιο ευχάριστες πτυχές της δουλειάς μου, είναι να βλέπω τα αποτελέσματα που δημιουργούνται στις ζωές των παιδιών, αφού εφαρμοστούν τα απλά πράγματα που διδάσκουμε στο SpeechVoice Masterclass"   

 - Σωτήρης Πανάγος, SLP MSc, Author, Public Speaker, CEO & Founder SpeechVoice

Η τιμή του Σεμιναρίου κανονικά είναι 240 ευρώ...
Όμως, μέσα από αυτή τη σελίδα μπορείτε να συμμετέχετε με μόλις 60 ευρώ!

Κλείστε την Θέση σας με μόνο 60ευρώ!

Κυριακή 14 Απριλίου 2019, Ζωντανά Πανελλαδικά ONLINE (μέσω Internet) προς εξυπηρέτηση της επαρχίας και των νησιών μας.

Σε ποιούς απευθύνεται το
SpeechVoice Masterclass?

Σε Γονείς


 Ειδικά σχεδιασμένο για γονείς παιδιών ηλικίας από 1-15 ετών που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολύτιμες και πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη, την μάθηση, την συμπεριφορά και την αυτοεκτίμηση των παιδιών τους.

Σε Εκπαιδευτικούς και Ειδικούς

 Σε δασκάλους και νηπιαγωγούς που αναζητούν προχωρημένη και πρακτική εκπαίδευση για διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και μάθηση των παιδιών.Σε ειδικούς θεραπευτές (πχ ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς) που επιθυμούν πρακτική εκπαίδευση πάνω στα περισσότερα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην δουλειά τους.

Σε Ιατρούς

Σε ιατρούς, (κυρίως ΩΡΛ, Παιδιάτρους, Αναπτυξιολόγους και Παιδοψυχιάτρους) που καταλαβαίνουν ότι η ανάπτυξη των παιδιών απαιτεί διεπιστημονική προσέγγιση ακριβώς εξαιτίας της πολύπλοκης φύσης της. Ειδικότερα σε ιατρούς που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στις αρχές που διέπουν την γλωσσική, αισθητικο-κινητική, κοινωνικο-συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη των παιδιών-έτσι ώστε να κάνουν τις κατάλληλες επιστημονικές παραπομπές (όπου χρειάζεται) σωστά και υπερ των παιδιών & της κοινωνίας

 
Η Θεματολογία του Σεμιναρίου

1

Ενότητα 1


1) Στην 1η ενότητα  θα μιλήσουμε για την γρήγορη και πιο σημαντική ανάπτυξη στη ζωή ενός ανθρώπου, δηλαδή θα μάθετε μυστικά αλλά και πολύτιμες ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ συμβουλές από την γέννηση έως τον 6ο χρόνο ζωής (παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας).

Κληρονομικότητα, περιβάλλον, σίτιση, κίνηση, θηλασμός, απαραίτητοι έλεγχοι (ακοολογικός, οφθαλμολογικός, αναπτυξιακός κλπ), γλωσσική, κοινωνικο-συναισθηματική, γνωστική και αισθητικο-κινητική ανάπτυξη είναι οι βασικότεροι άξονες που θα καλύψουμε στην πρώτη ενότητα του σεμιναρίου.


2

Ενότητα 2


Στην 2η ενότητα θα μιλήσουμε α) για τις προϋποθέσεις μετάβασης από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό και β) για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τα παιδιά από την 1η Δημοτικού μέχρι την εφηβεία (παιδιά σχολικής ηλικίας)

Συγκεκριμένα, θα μάθετε μυστικά και πρακτικές συμβουλές για την Αυτοεκτίμηση, την Ανάγνωση, την Γραφή, την Ορθογραφία, τα Μαθηματικά, την Μνήμη, την Φωνολογική ενημερότητα, την Συγκέντρωση της Προσοχής, τις Μεταγλωσσικές & Μεταγνωστικές δεξιότητες και πολλά ακόμα.

Κλείστε την Θέση σας με μόνο 60ευρώ!

Κυριακή 14 Απριλίου 2019, Ζωντανά Πανελλαδικά ONLINE (μέσω Internet) προς εξυπηρέτηση της επαρχίας και των νησιών μας.

3

Ενότητα 3


Στην 3η ενότητα του SpeechVoice MasterClass θα μάθετε πώς να εφαρμόσετε στην πράξη όσα διδαχτήκατε με έτοιμα μοντέλα, πρότυπα, τεχνικές και σύγχρονους παιδαγωγικούς τρόπους που υπάρχουν σήμερα στην διάθεση μας.

Ειδικότερα θα μάθετε πώς οποιοδήποτε παιδί μπορεί να απογειώσει την δυναμική του μέσα στις επόμενες 90 ημέρες!!!

​“

Σχόλια Πελατών

Χαρά Παπαναστασίου

Οι πληροφορίες του σεμιναρίου ήταν καλα δομημένες & ταξινομημένες στο χρόνο. Απαντήθηκαν όλες οι απορίες με προθυμία. Συμμετείχα για 1φορά & έμεινα απολύτως ικανοποιημένη.

Κωνσταντίνα Κουππή

Πολύ καλό σεμινάριο και πολύ οργανωμένο. Περιείχε άριστο οπτικοακουστικό υλικό, με αποτέλεσμα να αφομοιώνουμε καλύτερα τις νέες γνώσεις.

Σεβδαλη Καλλιοπη

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ. ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Παπανώντα Γεωργία

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε εξ αποστάσεως σεμινάριο και με εξέπληξε θετικά. Όλα ήταν απολύτως κατανοητά καθώς ο Κος Σωτήρης εκτός από απίστευτα μεταδοτικός είναι και πολύ πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία. Σας ευχαριστώ!

Παναγιώτα Ζούρου

Εξαιρετική παρουσίαση,κατατοπιστικός ο Κος Πανάγος!
Κατάφερε να ταξινομήσει τις γνώσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο και να συμπληρώσει καινούριες,γεγονός που σίγουρα συντελεί σε μια πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική και παιδαγωγική παρέμβαση! τα video πολύ βοηθητικά!

Γιώργος Βασιλόπουλος

Το σεμινάριο μου φάνηκε άψογο και πολύ αναλυτικό. Μου άρεσε ο κ. Σωτήρης που ήταν τόσο παραστατικός και έδινε ακόμα και σε κάποιον που δεν γνωρίζει να καταλάβει την κάθε περίπτωση.

Τα 7 σημαντικότερα οφέλη για κάθε συμμετέχοντα του SpeechVoice MasterClass : 


1.

Θα μπορείτε να παρακολουθείτε από μόνοι σας όλη την πορεία των παιδιών σας. Οι βιωματικές & 100% πρακτικές πληροφορίες, τα παραδείγματα που θα παρουσιαστούν καθώς και οι πρακτικές σημειώσεις που θα λάβετε στο τέλος αυτού του σεμιναρίου θα σας προσφέρουν την δυνατότητα να κατανοείτε σε βάθος την ανάπτυξη των παιδιών σας.

2.

Θα γνωρίζετε πώς να απογειώσετε την αυτοεκτίμηση τους. Η Αυτοεκτίμηση είναι το αποτέλεσμα μιας υγιούς αναπτυξιακής και μαθησιακής πορείας και ίσως ο σημαντικότερος άξονας στην ζωή ενός ανθρώπου.

3.

Θα γνωρίζετε πώς να διαχειριστείτε όσο το δυνατό καλύτερα, τις καθημερινές προκλήσεις. Πώς να βοηθήσω το παιδί μου με το διάβασμα στο δημοτικό ; Πώς να του μάθω σωστά τους εκάστοτε "κανόνες" ; Πώς πρέπει να αντιδράσω σε πιθανές διαφωνίες; Τι πρέπει να κάνω αν δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί ;

4.

Πρακτική Εκπαίδευση πάνω στις ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ λειτουργίες.Όσο έξυπνο (νοητικά) και να είναι ένα παιδί...Οι δεξιότητες της μνήμης, της προσοχής, της πράξης, της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων, των μεταγλωσσικών και μεταγνωστικών δεξιοτήτων απαιτούν "στενή παρακολούθηση". Για παράδειγμα ένα παιδί με άριστες γλωσσικές και αντιληπτικές δεξιότητες αλλά με φτωχή μνήμη, τελικά μοιάζει με "τεμπέλης".  

5.

Το μεγάλο ΝΤΟΜΙΝΟ. Στο σεμινάριο θα μιλήσουμε για την άμεση σχέση της ηλικίας από 0 έως 6 ετών...με την σχολική ηλικία, την εφηβεία και την ενήλικη ζωή! Για παράδειγμα ο Θηλασμός (που ασκεί αρνητική ενδοστοματική πίεση και εξασκεί τους μασητήρες μύες) σχετίζεται άμεσα με την Ομιλία, η Ομιλία με την Ανάγνωση, η Ανάγνωση με την Γραφή κοκ

6.

Πρακτική Εκπαίδευση πάνω στις ΓΛΩΣΙΚΕΣ και ΜΕΤΑΓΛΩΣΣΙΚΕΣ Λειτουργίες. Για παράδειγμα ένα παιδί που δυσκολεύεται στην κατανόηση των μαθηματικών προβλημάτων στο δημοτικό, ΔΕΝ χρειάζεται βοήθεια στα μαθηματικά (!!!)... αλλά σε κάτι που ονομάζεται ΜΕΤΑγλωσσικές και ΜΕΤΑγνωστικές δεξιότητες.
 

7.

Βελτίωση της Λήψης Αποφάσεων και της Κριτικής σας σκέψης. Στο SpeechVoice Masterclass θα συμμετέχετε σε Βιωματική Εκπαίδευση, σε Συζήτηση που αφορά δεκάδες καθημερινά θέματα στο σπίτι και το σχολείο, σε προχωρημένη εκπαίδευση διαχείρισης των συναισθημάτων και σε θέματα κατάλληλης λήψης αποφάσεων που αφορούν το μέλλον των παιδιών σας.  


​“

Σχόλια Πελατών

Ραφαέλλα Γεωργιάδου

Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο όλο το σεμινάριο. Η ύλη, το ωράριο και ο εισηγητής μας ο κ. Πανάγος εξαιρετικός! Θα χαρώ να ξανασυνεργαστούμε!

Φανή Χριστοφόρου

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου είχε ακριβώς αυτό που έψαχνα για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη τόσο από την οργάνωση του σεμιναρίου, οσο και από τον κύριο Σωτήρη Πανάγο, ο οποίος μας έδωσε πολλές πρακτικές πληροφορίες.

Βάκκα Θεοδώρα

Καταπληκτικό.Φοβερή ανάλυση όλων των θεμάτων 100% ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

Κλείστε την Θέση σας με μόνο 60ευρώ!

Κυριακή 14 Απριλίου 2019, Ζωντανά Πανελλαδικά ONLINE (μέσω Internet) προς εξυπηρέτηση της επαρχίας και των νησιών μας.