Πρακτικό Σεμινάριο για τις Γλωσσικές και Μαθησιακές Δυσκολίες "Speech, Language & Learning Disorders"

Πώς να φημίζεσαι για την αξιοπιστία, την ποιότητα και κυρίως για τα αποτελέσματα που μπορείς να επιφέρεις στην Αξιολόγηση, Διάγνωση και κυρίως στην Θεραπεία-Παρέμβαση σε Παιδιά με Γλωσσικές ή/και Μαθησιακές Δυσκολίες.

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο πρακτικότερο και πληρέστερο E-Learning πρόγραμμα για τις Γλωσσικές και Μαθησιακές Δυσκολίες  που υπάρχει μέχρι σήμερα στην ελληνική γλώσσα.

 • Πάνω από 35 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης !
 • Σημειώσεις & Πιστοποιητικό Παρακολούθησης έτοιμα προς εκτύπωση
 • Άμεση Πρόσβαση από το χώρο σας εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα!
 • Απεριόριστες Προσωπικές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Τεράστιο Περιθώριο Παρακολούθησης, Ερωτήσεων και Εμπέδωσης του σεμιναρίου σας : 1 έτος ( 365 ημέρες) μετά την εγγραφή σας.
 • Ιδανικό για : Νέους και Εξαιρετικά Έμπειρους Επαγγελματίες Ειδικής Αγωγής, Εκπαιδευτικούς, Φοιτητές αλλά και Γονείς Παιδιών Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας.

Οι γλωσσικές δεξιότητες και κυρίως τα πιθανά Γλωσσικά & Μαθησιακά ελλείμματα  των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας συνήθως ΔΕΝ εντοπίζονται εύκολα  και συνεπώς δεν αξιολογούνται εγκαίρως και επαρκώς ακόμα και από τους ειδικούς. 


Ακόμα όμως και στις περιπτώσεις που εντοπιστούν και διαγνωστούν σωστά,  τα περισσότερα παιδιά  ΔΕΝ λαμβάνουν (ακόμα και Σήμερα)

την απαραίτητη και την καλύτερη δυνατή υποστήριξη (ΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΠΑΡΜΕΒΑΣΗ) που θα μπορούσαν να λάβουν για την μαθησιακή & ακαδημαϊκή τους πορεία...


με Αποτέλεσμα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, να εμφανίζουν  ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ στην Μάθηση και αρκετά συχνά να ΜΗΝ ξεπερνούν ποτέ (μικρά ή μεγάλα) Προβλήματα που σχετίζονται με την  Ανάγνωση, την Γραφή, την Ορθογραφία, την Ομιλία ή/και τα Μαθηματικά.


Το Τελικό Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να Επηρεάζεται Αρνητικά και Σημαντικά η Αυτοεκτίμησή τους, πρόβλημα που ξεκινά χωρίς να "το καταλαβαίνουμε" αρχικά στην Παιδική ηλικία & Σχολική Ηλικία και αργότερα (πιο έντονα) στην Εφηβεία και στην Ενήλικη ζωή (έχοντας ΗΔΗ χάσει σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν στην ζωή τους).


Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο SpeechVoice Masterclass συνολικής διάρκειας άνω των 35 ωρών : 

"SPEECH, LANGUAGE & LEARNING DISORDERS" 

το Πρακτικότερο και Πληρέστερο Ε-Learning Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για την Αξιόπιστη, Έγκαιρη και Καλύτερη δυνατή Αξιολόγηση και κυρίως Θεραπεία-Παρέμβαση των Γλωσσικών και Μαθησιακών Δυσκολιών.

Αποκτήστε 100% Πρακτικές Γνώσεις για να μπορείτε να βοηθήσετε στην ΠΡΑΞΗ τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας να απογειώσουν τις Γλωσσικές και Μαθησιακές τους Δεξιότητες, την Σχολική τους Πορεία και συνεπώς... την Αυτοεκτίμησή τους και τις Ευκαιρίες που τους προσφέρονται στην Μαθησιακή & Ακαδημαϊκή τους  ζωή ..ακόμα και αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με τις Μαθησιακές & Γλωσσικές Δεξιότητες μέχρι σήμερα!

 Τα 5 Σημαντικότερα Σημεία που διαφοροποιούν αυτό το πρόγραμμα από ό,τιδήποτε άλλο :

 1. Πώς να εντοπίζετε, να αξιολογείτε και να κυρίως πώς να βοηθάτε στην πράξη ( ΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας με δυσκολίες στον Λόγο, στην Ομιλία, στην Ανάγνωση, στην Γραφή και/ή στην Ορθογραφία ( Όλα συγεντρωμένα σε 1 μέρος).
 2. Αποκτάτε άμεση πρόσβαση με Username & Password (αμέσως μετά την εξόφληση των διδάκτρων) και παρακολουθείτε το πρόγραμμα από την άνεση του χώρου σας και από οποιδήποτε πόλη ή χώρα (γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα).
 3. Από την στιγμή της πρόσβασης , σας προσφέρουμε  1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ( 365 ημέρες) για να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προγράμματά σας όποιους μήνες και όποιες ώρες σας εξυπηρετούν καλύτερα (24ώρες/24ωρο) χωρίς "πίεση χρόνου".
 4. Έχετε την Δυνατότητα να Διατυπώνετε ΑΠΕΡΙΟΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και να Λαμβάνετε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για 1 ολόκληρο χρόνο (365 ημέρες) στο κλειστό γκρουπ υποστήριξης των σεμιναρίων SpeechVoice.
 5. Περιλαμβάνει 2 Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή έτοιμα προς Εκτύπωση.

Άμεση πρόσβαση στην πληρέστερη Εκπαίδευση για τις Γλωσσικές και Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες!


 Τα Περιεχόμενα του Σεμιναρίου σας αναλυτικά ( 5 Κεφάλαια) : 


Κεφάλαιο 1 

(4 Μαθήματα)  : Κατανοώντας σε Βάθος τις Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές και Συγκεκριμένα το Τρόπο Αξιολόγησης και Θεραπείας του Λόγου, της Ομιλίας, της Ανάγνωσης, της Γραφής και της Ορθογραφίας σε Παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας.

Σεμινάρια Λογοθεραπείας, Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές, Σεμινάρια Γλωσσικών Διαταραχών, Σεμινάρια Λογοθεραπείας για Παιδιά, Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής, Σεμινάρια Ειδικής Γλωσσικής Διαταραχής

  Συνολική Διάρκεια  :

7 ώρες και 2 λεπτά

Μάθημα 1.1 | ΛΟΓΟΣ, ΟΜΙΛΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΓΡΑΦΗ, ΟΡΘΟΓΡΦΙΑ | Δείτε εδώ

Μάθημα 1.2 | ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ | Δείτε εδώ

Μάθημα 1.3 | ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ & ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ | Δείτε εδώ

Μάθημα 1.4 | ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ & ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ | Δείτε εδώ


Κεφάλαιο 2

( 2 Μαθήματα) : Αξιολόγηση, Διάγνωση και Παρέμβαση στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες και στην ΔΕΠ-Υ.

Σεμινάρια Μαθησιακών Δυσκολιών 2020 2021 2022, Σεμινάρια Δυσλεξίας, Σεμινάρια Δυσγραφίας, Σεμινάρια Δυσορθογραφίας, Πρακτικά Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής


Συνολική Διάρκεια  :

4 ώρες και 13 λεπτά

Μάθημα 2.1 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ | Δείτε εδώ

Μάθημα 2.2 | ΔΕΠΥ | Δείτε εδώ


Κεφάλαιο 3

( 4 Μαθήματα) : Αναλυτική Παρουσίαση των Προτεινόμενων Εργαλείων Αξιολόγησης των Γλωσσικών και Μαθησιακών Δεξιοτήτων για Παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας με Αναλυτική Εκπαίδευση στο Τρόπο Χρήσης-Χορήγησης και Βαθμολόγησης.

Αξιολόγηση Διάγνωση Μαθησιακών Δυσκολιών


Συνολική Διάρκεια :

10 ώρες και 26 λεπτά

Μάθημα 3.1 | ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ | Δείτε εδώ

Μάθημα 3.2 | ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ | Δείτε εδώ

Μάθημα 3.3 | ΦΩΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ | Δείτε εδώ

Μάθημα 3.4 | ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | Δείτε εδώ


Κεφάλαιο 4

( 4 Μαθήματα) : Αξιολόγηση και Θεραπεία των Διαταραχών Ομιλίας  σε Παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας.

Σεμινάρια Μαθησιακών Δυσκολιών
Σεμινάριο Αρθρωτικών και Φωνολογικών Διαταραχών


4 Μαθήματα  |  Διάρκεια : 11 ώρες και 34 λεπτά

Μάθημα 4.1 | ΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ & ΦΩΝΟΛΟΓΙΚΕΣ | Δείτε εδώ |

Μάθημα 4.2 | ΔΥΣΑΡΘΡΙΕΣ | Δείτε εδώ

Μάθημα 4.3 | ΛΕΚΤΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΞΙΑ | Δείτε εδώ


Κεφάλαιο 5

( 4 Μαθήματα) : Εκπαίδευση στο Τρόπο Συγγραφής Εκθέσεων της Αξιολόγησης και της Προόδου της Παρέμβασης-Θεραπείας σας στις Γλωσσικές και Μαθησιακές Δυσκολίες.

Σεμινάριο Αρθρωτικών και Φωνολογικών Διαταραχών


 Διάρκεια : 4 ώρες και 20 λεπτά

Διαβάστε μερικά σχόλια από τους πελάτες των SpeechVoice Masterclasses

"

Σεμινάρια πλούσια σε πληροφορίες τόσο σε επιπεδο αξιολόγησης όσο και σε επίπεδο θεραπείας και με πολύ βοηθητικά σχόλια απο τον εισηγητή. Το προτείνω σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους ή να οργανώσουν τις υπάρχουσες, ώστε να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικονα για το πως μπορουν να τις χρησιμοποιήσουν κλινικά!

Μαρία Φουστάνια"

Καταπληκτικά σεμινάρια με αναλυτικό και ξεκάθαρο περιεχόμενο. Επίσης μετά από κάθε παρακολούθηση σεμιναρίου εγώ προσωπικά έκανα πιο σωστή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση. Παράλληλα έμαθα να οργανώνω τις διάφορες δραστηριότητες της παρέμβασης που θα κάνω στο παιδί και να είναι μετρήσιμες και αποτελεσματικές . Απόκτησα περισσότερη αυτοπεποίθησή στο να υποστηρίζω την άποψη μου και μου έχουν λυθεί απορίες που δημιουργήθηκαν από αλλά σεμινάρια.(π.χ Απραξία).Όσο για την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία για τυχόν απορίες ο Κύριος Σωτήρης Πανάγος είναι πάντα διαθέσιμος.

Ροδούλα Σπανού


"

Αξιόλογες διαλέξεις με σημαντικές και κατατοπιστικές πληροφορίες!! Το σεμινάριο της δυσπραξίας εξαιρετικό, πολύ χρήσιμο, με βοήθησε πολύ!!

Τσανασίδου Βασιλική


"

Σχετικά με το πρακτικό σεμινάριο της Δυσφαγίας έχω να δηλώσω πως είναι πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλη ανάλυση σε όλα τα κεφάλαια. Πολύ οργανωμένο και με πρόσφατες έρευνες.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Καρακλίδου Ιωάννα 


"


Congratulations on the seminar!!!! It was great!!!Detailed and very well informed!Thank you!

 Μαρία Παπαδοπούλου

"

Πολύ καλή,μελετημένη και καλά σχεδιασμένη δουλειά από την ομάδα του speechvoice!!!Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη! όσα σεμινάρια έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής είναι πλήρως κατανοητά και πολύ χρήσιμα! Και πάντα με την επιμέλεια και καθοδήγηση του κ. Πανάγου Σωτήρη ο οποίος επιλύει κάθε τυχουσα απορία.Σας ευχαριστούμε!

Dimitra Magg


"

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας προσφέρατε στο σεμινάριο του Τραυλισμού. Άψογο, κατανοητό, αναλυτικό και προσεγμένο!

 Καρακλίδου Ιωάννα 


"

Tο σεμινάριο της δυσαρθριας που παρακολουθησα ήταν πολύ καλά δοδημένο, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο κ. Πανάγος περιγράφει κάθε διαφάνεια του σεμιναρίου πολύ αναλυτικά, ενώ συγχρώνως προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και tips απο δικά του περιστατικά! Πολύ χρήσιμο επίσης!

Λυδία Ματζιαράκη


"

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Καταρτισμένοι επαγγελματίες! Όσα σεμινάρια παρακολούθησα ήταν εκτενή, υπεραναλυτικά, κατατοπιστικότατα και πολύ βοηθητικά! Ο κύριος Πανάγος πολύ σαφής και επεξηγηματικός, πρόθυμος ν' απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Και πάντα μας προσφέρετε απλόχερα όσο το δυνατόν περισσότερα μπορείτε! Ευχαριστούμε! Ελπίζω να συνεχίσετε να μεταδίδετε τις γνώσεις σας μαζί μας! 🗣️

Ελισάβετ Παναγιωτίδου


Σύνοψη της Διδακτέας Ύλης σας

Ας δούμε ξανά τι θα πάρετε αποκτώντας άμεση πρόσβαση με ένα κλικ από την άνεση του χώρου σας!

1

Κεφάλαιο 1: Κατανοώντας σε Βάθος τις Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές και Συγκεκριμένα το Τρόπο Αξιολόγησης και Θεραπείας του Λόγου, της Ομιλίας, της Ανάγνωσης, της Γραφής και της Ορθογραφίας σε Παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας.

Συνολική Διάρκεια : 7 ώρες και 2 λεπτά

2

Κεφάλαιο 2 : Αξιολόγηση, Διάγνωση και Παρέμβαση στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες και στην ΔΕΠ-Υ

Συνολική Διάρκεια : 4 ώρες και 13 λεπτά

3

Κεφάλαιο 3 :  Αναλυτική Παρουσίαση των Προτεινόμενων Εργαλείων Αξιολόγησης των Γλωσσικών και Μαθησιακών Δεξιοτήτων για Παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας με Αναλυτική Εκπαίδευση στο Τρόπο Χρήσης-Χορήγησης και Βαθμολόγησης.

Συνολική Διάρκεια : 10 ώρες και 26 λεπτά

4

Κεφάλαιο 4 : Αξιολόγηση και Θεραπεία των Διαταραχών Ομιλίας σε Παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας.

Συνολικής Διάρκειας : 11 ώρες και 34 λεπτά

5

Κεφάλαιο 5 : Εκπαίδευση στο Τρόπο Συγγραφής Εκθέσεων της Αξιολόγησης και της Προόδου της Παρέμβασης-Θεραπείας σας στις Γλωσσικές και Μαθησιακές Δυσκολίες.

Συνολική Διάρκεια : 4 ώρες και 20 λεπτά

Bonus

Μαζί με το Πρακτικότερο και Πληρέστερο E-Learning Πρόγραμμα για τις Γλωσσικές και Μαθησιακές Δυσκολίες θα λάβετε 3 πολύτιμα BONUS μεγάλης αξίας

Bonus 1
ΔΩΡΕΑΝ Παράταση Πρόσβασης για 1 ολόκληρο χρόνο (365 ημέρες) (αξίας 500€)

Αποκτήστε το πρόγραμμα σήμερα με τα ειδικά προνομιακά δίδακτρα και ξεκινήστε την εκπαίδευση τον επόμενο μήνα ή σε 2-3 μήνες από τώρα, όποτε σας εξυπηρετεί 24ώρες/24ωρο (την ημέρα ή την νύχτα) χωρίς καθόλου άγχος ή χρονική πίεση ! Η SpeechVoice σας προσφέρει παράταση πρόσβασης από 1 μήνα που είναι κανονικά για όλα τα SpeechVoice Masterclasses... σε έναν ολόκληρο χρόνο (365 ημέρες μετά την εγγραφή σας) ένα δώρο αξίας 300€ για να μπορείτε να δείτε το πρόγραμμά σας όποτε σας βολεύει και όσες φορές θέλετε!

Bonus 2
Απεριόριστες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ Ερωτήσεις και Απαντήσεις για 1 ολόκληρο χρόνο (αξίας 500€)

Σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ( ζωντανό ή διαδικτυακό) δεν προσφέρεται η δυνατότητα απεριόριστων ερωτήσεων και ειδικά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! Ωστόσο στην SpeechVoice θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι θα εμπεδώσετε πλήρως τα περιεχόμενα του προγράμματός σας και κυρίως ότι ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ τα όσα μάθατε στην Πράξη! Για αυτό σας προσφέρουμε την δυνατότητα να ξεκινήσετε να βοηθάτε τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ρωτήσετε κάτι είτε για το σεμινάριο είτε για τα όσα εφαρμόζετε στην καθημερινότητά σας...ρωτάτε μέσω email ή στο κλειστό γκρουπ που θα σας στείλουμε πρόσβαση στο Facebook και η ομάδα μας θα είναι δίπλα σας ΚΑΘΕ μέρα για 1 ολόκληρο χρόνο !!!

Bonus 3
Δωρεάν Πρακτικές Σημειώσεις & Βεβαίωση Παρακολούθσης Έτοιμες Προς Εκτύπωση

Μέσα στην Περιοχή των Μελών του Προγράμματός σας έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και  να εκτυπώσετε τις Πρακτικές Σημειώσεις σας, Έτοιμες Φόρμες και Ερωτηματολόγια (πχ Γονέων) μαζί με το Πιστοποιητικό Παρακολούθησής σας το οποίο αναγνωρίζεται σχεδόν σε όλους τους ιδιωτικούς φορείς σε Ελλάδα και Κύπρο.

.

Σχετικά με την Συγγραφική Ομάδα SpeechVoice και τον Εισηγητή σας
κ.Σωτήρη Πανάγο

Η διεπιστημονική ομάδα SpeechVoice αποτελείται από παιδοψυχιάτρους, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, νευρολόγους, αναπτυξιολόγους, κοινωνιολόγους, καθηγητές και εκπαιδευτικούς.


Ο κ.Πανάγος είναι μεταπτυχιακά εκπαιδευμένος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο ιδρυτής του επιστημονικού και εκπαιδευτικού ομίλου SpeechVoice. Στα πρακτικά Masterclass του κ.Πανάγου, συμμετέχουν εκατοντάδες επιστήμονες κάθε χρόνο από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη και την Αμερική. 


Μέχρι σήμερα, το πελατολόγιο των πρακτικών σεμιναρίων SpeechVoice περιλαμβάνει πάνω από 3000+  έμπειρους αλλά και νέους επιστήμονες, κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων εξειδίκευσης με πολυετή εμπειρία στο χώρο.


Ο κ.Πανάγος μοιράζεται -πάντα με απλό & κατανοητό σε όλους τρόπο- μυστικά, ολοκληρωμένες στρατηγικές, σύγχρονες τεχνικές καθώς και έτοιμες προς εφαρμογή μεθόδους θεραπείας.

ΣΥΝΟΨΗ : SpeechVoice Masterclass για τις Γλωσσικες και Ειδικες μαθησιακες δυσκολιεσ
 • Πάνω από 35 ώρες !
 • 100% Πρακτική Εκπαίδευση
 • Απεριόριστες Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Σημειώσεις, Φόρμες, Ερωτηματολόγια και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης!

Εγγύηση Ποιότητας με Επιστροφή Διδάκτρων

Η SpeechVoice είναι ο Μοναδικός Επιστημονικός και Εκπαιδευτικός Όμιλος που σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής των Διδάκτρων αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι στο πρώτο 2ωρο της πρόσβασής σας. Αποκτήστε  άμεση πρόσβαση  σήμερα χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο και αν δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι για οποιοδήποτε λόγο, στείλτε μας ένα email εντός των πρώτων 2ωρών από την στιγμή που θα σας στείλουμε οδηγίες πρόσβασης και σας επιστρέφουμε τα δίδακτρα στο ακέραιο χωρίς καμία απολύτως ερώτηση! 

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Πότε ξεκινάει αυτό το πρόγραμμα ?

Ποιά είναι τα δίδακτρα αυτού του προγράμματος ?

Πού χρησιμεύει το Πιστοποιητικό SpeechVoice ?

" Μια από τις ευχάριστες πτυχές της δουλειάς μου είναι να βλέπω & να διαβάζω τα αποτέλεσματα και το θετικό αντίκτυπο που δημιουργείται στις ζωές των παιδιών αφού εφαρμοστούν τα απλά πράγματα που διδάσκουμε και σας προσφέρουμε στο Speech, Language & Learningh Disorders Masterclass!


-Σωτήρης Πανάγος, Γενικός Δ/ντης SpeechVoice

Copyright © 1993-2024 SPEECHVOICE| ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ SPEECHVOICE