Σεμινάρια Αυτισμού : H SpeechVoice παρουσιάζει το πρακτικό SpeechVoice Masterclass

 "Αξιολόγηση, Διάγνωση και Παρέμβαση στα άτομα με Αυτισμό"

Σεμινάρια Αυτισμού για νέους και έμπειρους Θεραπευτές ( Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους), Εκπαιδευτικούς αλλά και Γονείς ατόμων με αυτισμό που επιθυμούν άμεση πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου πρακτική εκπαίδευση.
01
Days
05
Hours
44
Minutes
12
Seconds

About Your Instructor :

Sotiris Panagos

MSc BSc, CEO & Founder SpeechVoice

Ο κ. Πανάγος είναι  Ιδρυτής και Γενικός Δ/ντης του Επιστημονικού Ομίλου SpeechVoice. Ο κ.Πανάγος είναι διακεκριμένος εισηγητής επιστημονικών σεμιναρίων , συγγραφέας & εκδότης επιστημονικού υλικού. Μέχρι σήμερα, πάνω από 3000+ επιστήμονες και γονείς έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάριά του σε Ελλάδα, Κύπρο & Εξωτερικό.


Δείτε δείγμα του πιστοποιητικού παρακολούθησης σας για το σεμινάριο αυτισμού εδώ :

σεμινάρια αυτισμού

 Σεμινάρια Αυτισμού :

Δείτε εδώ ΔΩΡΕΑΝ τα πρώτα 30 λεπτά του Autism SpeechVoice Masterclass!

 

Σεμινάρια Αυτισμού :

Απαντήσεις στις Ερωτήσεις σας 


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

Σχετικά με τα σεμινάρια αυτισμού της SpeechVoice : Γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι διαφορετικό ;

To SpeechVoice Masterclass για τον Αυτισμό είναι το πρακτικότερο και πληρέστερο e-learning σεμινάριο στην ελληνική γλώσσα όσον αφορά την αξιολόγηση, διάγνωση, διαφοροδιάγνωση και παρέμβαση σε άτομα με Αυτισμό.

Το σεμινάριο αυτισμού της SpeechVoice είναι διαφορετικό καθώς : 

Δεν υπάρχει καμία άλλη e-learning ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα που να εστιάζει στην παρέμβαση και εκπαίδευση των ατόμων με αυτισμό, την οποία επιπρόσθετα : 

 1. παρακολουθείς όσες φορές θέλεις ( μοναδικό πλεονέκτημα για την καλύτερη δυνατή εμπέδωση σας).
 2. απ' όποια πόλη ή χώρα θέλεις (γλτιώνοντας σημαντικά χρήματα αλλά και πολύτιμο χρόνο από τις μετακινήσεις).
 3. από όποια συσκευή σε βολεύει ( Pc, Mac, Tablet, Smart TV, Laptop, Smartphone).
 4. θέτοντας ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ προσωπικές ερωτήσεις για τον αυτισμό  και λαμβάνοντας προσωπικές απαντήσεις ( μοναδικό πλεονέκτημα ανεκτίμητης αξίας).
 5. Έχει συνταχτεί από διεπιστημονική ομάδα συνεπώς καλύπτει πολύπλευρα τις προσεγγίσεις στον αυτισμό.
 6. Εισηγείται από τον αναγνωρισμένο κ.Σωτήρη Πανάγο ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το χρόνο και το κόπο που απαιτείται για να κατανοήσετε σε βάθος, καθώς πάντα επεξηγεί με Απλό και Απόλυτα Κατανοητό τρόπο, όλες τις πολύπλοκες & σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις.
 7. Αποκτάτε άμεση πρόσβαση χωρίς να περιμένετε παραπάνω από 12ώρες μετά την εξόφληση των διδάκτρων.
 8. Εστιάζει στην ουσία και στην πρακτική σας εκπαίδευση και όχι σε "θεωρίες" : Το Autism SpeechVoice Masterclass στοχεύει στο να σας βοηθήσει άμεσα (από την επόμενη κιόλας ημέρα) να αυξήσετε ραγδαία τις δεξιότητες των ατόμων με αυτισμό, την λειτουργικότητά στην καθημερινότητά τους και συνεπώς την ποιότητα ζωής τους.


Για ποιούς είναι τα σεμινάρια αυτισμού της SpeechVoice ;

To SpeechVoice Masterclass για τον Αυτισμό είναι ιδανικό τόσο για νέους όσο και για εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες θεραπευτές, εξαιτίας της σταδιακής διαβάθμισης καθώς και των -έτοιμων προς εφαρμογή- πρακτικών γνώσεων που περιλαμβάνει. Το SpeechVoice Masterclass για τον Αυτισμό διατηρεί ήδη εκατοντάδες ευχαριστημένους λογοπεδικούς, εκπαιδευτικούς, ιατρούς, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους και ειδικούς παιδαγωγούς κάθε ακαδημαϊκού επιπέδου και κάθε επιπέδου κλινικής εμπειρίας. Τέλος το Autism SpeechVoice Masterclass μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά στην καθημερινότητα, τους γονείς και συγγενείς των ατόμων με αυτισμό,  εκπαιδευτικούς (δασκάλους και νηπιαγωγούς) καθώς και τους φοιτητές ειδικής αγωγής κάθε επιπέδου που αναζητούν από νωρίς πολύ υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που αφορά στον αυτισμό.


Πού μπορώ να διαβάσω όλες τις πληροφορίες για το σεμινάριο αυτισμού της SpeechVoice ;

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται  

είναι συγκεντρωμένες στην σελίδα του προγράμματος εδώ : https://speechvoice.gr/masterclassautismou/


Πόσο διαρκούν τα σεμινάρια αυτισμού της SpeechVoice ?

Το πρακτικό σεμινάριο αυτισμού της SpeechVoice διαρκεί 720 λεπτά (πάνω από 12ώρες πρακτικής και ουσιαστικής εκπαίδευσης).


Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τα σεμινάρια αυτισμού  της SpeechVoice ;

Μόλις ολοκληρώσετε την εξόφληση των διδάκτρων, λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στο σεμινάριο αυτισμού, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε από την άνεση του χώρου σας όποτε σας βολεύει 24ώρες/24ωρο ( ασύγχρονη εκπαίδευση).


Ποιοί δημιούργησαν το σεμινάριο αυτισμού της SpeechVoice ;


To Autism SpeechVoice Masterclass έχει συνταχτεί από μια ομάδα εξαιρετικά έμπειρων επιστημόνων και συνεργατών της SpeechVoice, κατόχων μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων εξειδίκευσης με πολυετή εμπειρία στο χώρο, 

μεταξύ των οποίων παιδοψυχίατροι, λογοπεδικοί, εργοθεραπευτές, κλινικοί ψυχολόγοι, εκπαιδευτικοί, ειδικοί παιδαγωγοί. 

Επίσης στην δημιουργία και σύνταξη του συμμετείχαν αναπτυξιολόγοι, νευρολόγοι αλλά και γονείς ατόμων με αυτισμό. 


Ποιός είναι ο Εισηγητής στο σεμινάριο αυτισμού της SpeechVoice ;


Το πρόγραμμα εισηγείται ο ιδρυτής και γενικός Δ/ντης της SpeechVoice,κ.Σωτήρης Πανάγος ( SLP MSc BSc, CEO & Founder SpeechVoice)  o οποίος έχει βοηθήσει μέσα από τα σεμινάρια SpeechVoice, πάνω από 3000+ επιστήμονες αλλά και γονείς σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό  να μειώσουν σημαντικά το χρόνο αλλά και τον κόπο που απαιτείται για να μπορούν να βοηθήσουν στην πράξη άτομα με αυτισμό.


Τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα πρακτικά σεμινάρια αυτισμού της SpeechVoice ( διδακτέα ύλη του Autism Spectrum Disorder | Speech Masterclass)  ;

H διδακτέα ύλη που περιλαμβάνεται στο πρακτικό σεμινάριο αυτισμού της SpeechVoice περιλαμβάνει 63 θεματικές ενότητες συνολικά : 

 1. Ιδέες, Επικοινωνιακό Σύστημα, Γλωσσικό Σύστημα και Επικοινωνιακή Ανατροφοδότηση στον Αυτισμό.
 2. Αισθητηριακές Δυσκολίες στον Αυτισμό : Τι είναι, τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζετε, τι κάνουμε θεραπευτικά και πότε, πώς τις βελτιώνουμε στην πράξη. 
 3. Case Study 1 : Παρουσίαση, ανάλυση και επεξήγηση κλινικών συμπτωμάτων από αληθινό περιστατικό παιδιού με αυτισμό.
 4. Case Study 2 : Παρουσίαση, ανάλυση και επεξήγηση κλινικών συμπτωμάτων από αληθινό περιστατικό παιδιού με αυτισμό.
 5. Case Study 3 : Παρουσίαση, ανάλυση και επεξήγηση κλινικών συμπτωμάτων από αληθινό περιστατικό παιδιού με αυτισμό.
 6. Βασικές πληροφορίες σχετικά με τον αυτισμό : κατανοώντας την φύση του και την έκταση του Αυτισμού ιστορικά & παγκοσμίως.
 7. Ποιά είναι τα αίτια του Αυτισμού : επιστημονικές απαντήσεις στις ερωτήσεις που θέτουν οι γονείς στην καθημερινότητα της δουλειάς σας ( τι είναι και τι ΔΕΝ είναι ο αυτισμός).
 8. Επιδημιολογικά στοιχεία για τον Αυτισμό : σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα για το πόσα παιδιά επηρεάζει ο αυτισμός στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
 9. Ηλικία Διάγνωσης του Αυτισμού ( DSM-V) : Σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα για την ηλικία διάγνωσης του αυτισμού με σκοπό την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των γονέων (πρόληψη & πιθανή  πρώιμη παρέμβαση).
 10. Τι είναι και γιατί είναι τόσο χρήσιμη η πρώιμη παρέμβαση στον Αυτισμό : Όλοι οι άξονες που πρέπει να εστιάζει ένα εξατομικευμένο ή ομαδικό πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αυτισμό.
 11. Πότε και γιατί τα παιδιά με αυτισμό έχουν καλύτερη έκβαση (πορεία) στην πρώιμη παρέμβαση : σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα προς παρουσίαση στους γονείς των παιδιών με αυτισμό.
 12. Πώς γίνεται στην κλινική πράξη και που στηρίζεται η διάγνωση του Αυτισμού.
 13. Ποιά είναι τα επίπεδα σοβαρότητας του Αυτισμού : Σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και έτοιμοι ΠΙΝΑΚΕΣ για την εκτίμηση της σοβαρότητας του αυτισμού στην κλινική πράξη.
 14. Διαφοροδιάγνωση Αυτισμού : Σύγκριση των κλινικών χαρακτηριστικών του αυτισμού με τα κλινικά χαρακτηριστικά στο σύνδρομο Asperger
 15. Έτοιμες επιστημονικές KAI επαγγελματικές απαντήσεις τις ερωτήσεις που καλούμαστε να εξηγήσουμε στους γονείς (1) : “αυτιστικά στοιχεία” και άλλοι μη δόκιμοι όροι.
 16. Έτοιμες επιστημονικές ΚΑΙ επαγγελματικές απαντήσεις τις ερωτήσεις που καλούμαστε να εξηγήσουμε στους γονείς (2) : μπορεί να “ξεφύγει” το παιδί μου από τον αυτισμό ;
 17. Έτοιμες επιστημονικές ΚΑΙ επαγγελματικές απαντήσεις τις ερωτήσεις που καλούμαστε να εξηγήσουμε στους γονείς (3) : Σχετικά με την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων στα άτομα με αυτισμό.
 18. Έτοιμες επιστημονικές ΚΑΙ επαγγελματικές απαντήσεις τις ερωτήσεις που καλούμαστε να εξηγήσουμε στους γονείς (4) : Σχετικά με τις εξαιρετικές επιδόσεις των ατόμων με αυτισμό σε διάφορους τομείς (πχ μαθηματικά, ξένες γλώσσες, μουσική κοκ).
 19. Έτοιμες επιστημονικές ΚΑΙ επαγγελματικές απαντήσεις τις ερωτήσεις που καλούμαστε να εξηγήσουμε στους γονείς (5) : Σχετικά με το αν υπάρχει ή όχι νοητική υστέρηση στα άτομα με αυτισμό.
 20. Έτοιμες επιστημονικές ΚΑΙ επαγγελματικές απαντήσεις τις ερωτήσεις που καλούμαστε να εξηγήσουμε στους γονείς (6) : Σχετικά με το αν τα παιδιά με αυτισμό πρέπει να φοιτούν σε κανονικό ή σε ειδικό σχολείο (πότε και γιατί)
 21. Έτοιμες επιστημονικές ΚΑΙ επαγγελματικές απαντήσεις τις ερωτήσεις που καλούμαστε να εξηγήσουμε στους γονείς (7) : Σχετικά με το αν αυξάνεται η όχι ο αριθμός των παιδιών με αυτισμό και σχετικοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν.
 22. Παρουσίαση, ανάλυση και επεξήγηση ΟΛΩΝ των επιστημονικά τεκμηριωμένων ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ που υπάρχουν για τον αυτισμό σήμερα.
 23. Μέθοδος Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς ΑΒΑ 
 24. Μέθοδος Floortime 
 25. Μέθοδος Miller
 26. Μέθοδος TEACCH 
 27. Μέθοδος Εντατικής Αλληλεπίδρασης ( Intensive Interaction)
 28. Μέθοδος PECS ( Picture Exchange Communication System)
 29. To Γλωσσικό πρόγραμμα MAKATON
 30. Ποιά είναι η “καλύτερη” μέθοδος στον αυτισμό : Επιστημονικές απαντήσεις για την κλινική σας πράξη.
 31. Εμφάνιση πρώτων συμπτωμάτων : σε ποιά ηλικία και με ποιό τρόπο οι κλινικοί μπορούν να εντοπίσουν τα πρώτα συμπτώματα του αυτισμού. Πώς να ενημερώσουν σωστά τους γονείς και τι ακριβώς προτείνουν τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την έναρξη της παρέμβασης-θεραπείας ΠΡΙΝ τεθεί η οριστική διάγνωση.
 32. Ο ρόλος της διεπιστημονικής ομάδας στην αξιολόγηση και διάγνωση του αυτισμού : Ποιοί, πώς και γιατί πρέπει να συμμετέχουν και να συνεκτιμήσουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των ατόμων με αυτισμό.
 33. Οι 7 κρίσιμοι αναπτυξιακοί άξονες ελέγχου από την ηλικία των 6μηνών έως την ηλικία των 6 ετών : Πρακτικές συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για την κλινική σας πράξη.
 34. Case Study 4 : Παρουσίαση, Ανάλυση και Επεξήγηση περιστατικού με βίντεο
 35. Case Study 5 : Παρουσίαση, Ανάλυση και Επεξήγηση περιστατικού με βίντεο
 36. Δημιουργία του δικού σας πρωτοκόλλου Άτυπης Κλινικής Αξιολόγησης για άτομα με Αυτισμό
 37. Λήψη ιατρικού και κοινωνικού ιστορικού ( + τομείς έμφασης για τον αυτισμό)
 38. Εκπαίδευση στην αναλυτική διερεύνηση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ανάπτυξης του ατόμου : Κλινική καταγραφή ΟΛΩΝ των κοινωνικών δεξιοτήτων και της ικανότητας κοινωνικής αλληλεπίδρασης του ατόμου ( + βαθμός )
 39. Εκπαίδευση στην αναλυτική διερεύνηση της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ανάπτυξης του ατόμου : Κλινική καταγραφή ΟΛΩΝ των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και του τρόπου επικοινωνίας (λεκτική επικοινωνία, μη λεκτική επικοινωνία, συνδυασμός, επίπεδα κοκ)
 40. Εκπαίδευση στην διερεύνηση των δεξιοτήτων μίμησης του ατόμου : Κλινική καταγραφή και εκτίμηση των δεξιοτήτων μίμησης,  για την εκτίμηση της εξέλιξης του ατόμου σε επίπεδο μάθησης.
 41. Στερεοτυπίες και Επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές : Αναλυτική εκπαίδευση στον τρόπο εντοπισμού και καταγραφής των παραπάνω συμπτωμάτων ( + ΕΤΟΙΜΑ έντυπα για εσάς )
 42. Εμμονές και Περιορισμοί : Αναλυτική εκπαίδευση στον τρόπο εντοπισμού και καταγραφής των παραπάνω συμπτωμάτων ( + ΕΤΟΙΜΑ έντυπα για εσάς )
 43. Επικοινωνιακές δεξιότητες : ΈΤΟΙΜΟ Έντυπο καταγραφής
 44. Γλωσσικές δεξιότητες : ΕΤΟΙΜΟ Έντυπο καταγραφής.
 45. Τεχνικές Εκπαίδευσης και Παρέμβασης στα Άτομα με αυτισμό 
 46. Εκκίνηση Θεραπείας στον αυτισμό : Εκπαίδευση στην αναγνώριση, στον εντοπισμό και την καταγραφή των εξατομικευμένων κινήτρων & προτεραιοτήτων του ατόμου με αυτισμό
 47. Η Απαραίτητη “γραπτή λίστα” για την επιτυχία της θεραπείας στα άτομα με αυτισμό και πώς να την συμπληρώσετε σωστά με πρακτικά παραδείγματα.
 48. Πρακτική εκπαίδευση στον τρόπο βαθμολόγησης του εκάστοτε κινήτρου ( από 0 έως 10) για την αποτελεσματική θεραπευτική παρέμβαση των ατόμων με αυτισμό.
 49. ΕΤΟΙΜΟ παράδειγμα συμπληρωμένης γραπτής λίστας από την θεραπεία παιδιών με αυτισμό.
 50. Οι 6 Βασικοί τομείς της παρέμβασης στα άτομα με αυτισμό.
 51. Οι στόχοι παρέμβασης για την θεραπεία των ατόμων με αυτισμό.
 52. Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ των στόχων της παρέμβασης στα άτομα με αυτισμό.
 53. ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση στην Θεραπεία-Παρέμβαση των ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ σε παιδιά και ενήλικες με αυτισμό.
 54. Βήματα της κλινικής εφαρμογής για την ενίσχυση των δεξιοτήτων της Επικοινωνίας.
 55. Πρακτική εκπαίδευση για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τα ειδικά ενδιαφέροντα των ατόμων με αυτισμό στην κλινική σας πράξη.
 56. Παρουσίαση όλων των διαθέσιμων στρατηγικών ανάπτυξης της Επικοινωνίας των ατόμων με αυτισμό.
 57. ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση στην Θεραπεία-Παρέμβαση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ σε παιδιά και ενήλικες με αυτισμό.
 58. Τεχνικές αύξησης του χρόνου διατήρησης της βλεμματικής επαφής
 59. Τεχνικές μείωσης της δυσκολίας των ατόμων με αυτισμό σχετικά με την απόσταση τους από τους άλλους ανθρώπους.
 60. ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση στην Θεραπεία-Παρέμβαση των ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ σε παιδιά και ενήλικες με αυτισμό.
 61. Έντυπο Καταγραφής των Δεξιοτήτων του Προφορικού Λόγου και της Γλώσσας σε άτομα με αυτισμό.
 62. Γλωσσική εκπαίδευση στα άτομα με αυτισμό : Πρακτικά παραδείγματα τεχνικών παρέμβασης
 63. Τεχνικές για την βελτίωση της ικανότητας εξαγωγής συμπερασμάτων στα άτομα με αυτισμό.

Περιλαμβάνονται πρακτικές σημειώσεις αξιολόγησης και παρέμβασης για τον αυτισμό μαζί με τα σεμινάρια αυτισμού SpeechVoice ;

Ναι, περιλαμβάνονται δωρεάν πρακτικές σημειώσεις αξιολόγησης και παρέμβασης-θεραπείας για τον αυτισμό σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες συνολικής έκτασης πάνω από 360 σελίδες.

Πόσο κοστίζουν τα σεμινάρια αυτισμού της SpeechVoice ;

Τα κανονικά δίδακτρα για το σεμινάριο αυτισμού της SpeechVoice είναι στα 450ευρώ με το νόμιμο φόρο. Ωστόσο σε αυτή την σελίδα και για λίγες ώρες ακόμα μπορείτε να  αποκτήσετε άμεση πρόσβαση με σημαντική έκπτωση (ΚΛΙΚ Εδώ)!!!


Ποιοί τρόποι εξόφλησης υπάρχουν για τα σεμινάρια αυτισμού της SpeechVoice ;

Μπορείτε να εξοφλήσετε τα δίδακτρα και συνεπώς να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα σας με : 

 1. Μεταφορά ή Κατάθεση σε τραπεζικό της SpeechVoice (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 
 2. Με οποιαδήποτε ΑΤΜ ή πιστωτική κάρτα κάνοντας Κλικ Εδώ
 • Πόσο διαθέσιμο χρόνο θα έχω για να παρακολουθήσω το σεμινάριο αυτισμού της SpeechVoice ;

Η πρόσβαση στα προγράμματα μας ήταν 1 μήνας, ωστόσο επεκτείναμε την πρόσβαση σε έναν ολόκληρο χρόνο ( 365 ημέρες), ένα δώρο- Bonus συμμετοχής αξίας 350ευρώ(!!!)… έτσι ώστε να δείτε το πρόγραμμα όσες φορές επιθυμείτε ξανά και ξανά και να διατυπώσετε (αν θέλετε φυσικά!) κυριολεκτικά απεριόριστες ερωτήσεις και να το παρακολουθήσετε όποτε σας εξυπηρετεί με βάση το πρόγραμμα σας!


Τι είναι η Εγγύηση Επιστρoφής διδάκτρων SpeechVoice ;


Η SpeechVoice είναι ο μοναδικός φορέας που αναλαμβάνει αντί για εσάς όλο το “ρίσκο” για την απαράμιλλη ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών της. 

Παρακολουθήστε το πρώτο 2ωρο οποιουδήποτε πρακτικού Masterclass (από την στιγμή που θα λάβετε οδηγίες πρόσβασης στο email σας και το προσωπικό password σας) και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε 1000% ευχαριστημένος/η, σας επιστρέφουμε τα δίδακτρα στο ακέραιο χωρίς καμία απολύτως ερώτηση!!! Πρακτικά θέλουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες γιατί πιστεύουμε ότι ο στόχος κάθε πρακτικού εκπαιδευτικού SpeechVoice Μasterclass είναι MONO να μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε τα αποτελέσματα της δουλειάς, της αυτοπεποίθησης και της καθημερινότητάς σας.

Λήξη Ειδικής Προσφοράς  σε: 

01
Days
05
Hours
44
Minutes
12
Seconds

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση τώρα στο πρακτικότερο σεμινάριο E-learning για τον αυτισμό που υπάρχει μέχρι σήμερα στην ελληνική γλώσσα με σημαντική έκπτωση!

Χρειάζεστε βοήθεια ? Στείλτε μας ένα email στο

σεμινάρια αυτισμού, seminaria autismou
Σεμινάρια SpeechVoice,Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής,Σεμινάρια Λογοθεραπείας
σεμινάρια αυτισμού

© Copyright 1993-2020 SPEECHVOICE| ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ SPEECHVOICE

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ : 2261027171, 6989676649  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 17:00-21:30